Forum viro superalko

Viru Valgeaa suosittelisin minäkin. Jos likööreistä tykkää, niin paikallisia marjaliköörejä ja muita saa todella edullisesti. Jos et jaksa ajella koko Tallinnaa ympäri, niin siinä sataman viereisissä ostoskeskuksissa on pari viinamyymälää joissa toisessa henkilökunta muistuttaa enemmän venäläisiä palkkasotilaita kuin viinureita. Viinat laillisia, hyviä ja suhteellisen edullisia, ottaen huomioon että laivaterminaaliin on ehkä 5 minuutin kävelymatka.

Olen myös kuullut, että Tallinnan Prismassa on hyviä tarjouksia. Itse en ole siellä käynyt. Keskiviikko Lokakuu 18, Virosta saa montaa sellaista tuotetta mistä Suomessa voi vain unelmoida, esimerkkeinä sokeriruokoviina ja hamppuvodka.

Itse tuon venäläistä shampanskojea. Ja tuodahan saa omaan käyttöön niin paljon kuin jaksaa kantaa. Torstai Lokakuu 19, 1: Laivalta tarttui tuossa männä kesänä mukaan Saaristolaisviinapäkki. Rupesi epäilyttämään tuo prosenttien paikkansa pitävyys, kun yhden pullon joi ja ei tuntunut missään. Vaikka se onkin halpaa ni ei kannata sokaistua. Torstai Lokakuu 19, 5: Uskomatonta mutta varmaan ensimmäistä kertaa elämässä maistui paskalta tuo viru valgee, kun sitä 10 packin viimeks ostin.

Kun vertaa vaikka Finlandiaan tai muuhun vähän parempaan vodkaan, niin ei sitä viron nestettä kovin mielellään litki. Ite suosittelisin, että ostaa vähän "erikoisempia" viinaputeleita kunnon satsin ja jos tykkää niin smirnoff icet, bacardi breezerit yms saa varsin kilpailukykyiseen hintaan.

Niitä keskustan pieniä viinaputiikkeja kannattaa välttää, niissä tuntuu hinnat olevan korkeammat mitä esim siinä ihan satamassa olevassa isommassa kaupassa. Voi helvetti mitä viinarallia. Mikähän on, kun suomalainen villiintyy mielikuvasta suuresta määrästä alkoholia. Toin Tallinnasta viimeksi keväällä viinaa.

Siitä on jäljellä 8dl. Torstai Lokakuu 19, Kaubamaja on nykyään tyylikäs ostoskeskus, jota kaikki oppaat sättivät kalliiksi. Siellä alakerrassa on iso ruokakauppa, jossa on myös kattava viinaosasto. Eivät siellä väkevät ja skumppa minun mielestäni kovinkaan kalliita olleet, olisiko virolainen vodkapullo maksanut ehkä 60 kurnua satamassa 45 kr. Prosentuaalisesti ero on suuri, mutta euroissa niin pieni 1 jörö , että mukavuus voittaa.

Ja jos sattuu vielä majailemaan Viru-hotellissa jota suosittelen lämpimästi , voi Kaubamajaan tallustella sisävaatteissa suoraan hotellin aulasta. Perjantai Lokakuu 20, 7: Mä tulin Virussa keväällä kipeeksi kun siellä pauhasi ilmastointi Muuten oli kyllä jees. Henkilöitä on kuitenkin enemmän kuin autoon mahtuu, mutta kaikki on samalla tilauksella. Pitääkö kaikkien käydä tekemässä check-in ensin terminaalissa ja sitten vasta jatkaa autolla check-iniin? Kysyn tätä vielä Tallinkin aspasta.

Onkos tämä nyt sellainen "tilaa e alkoholijuomia ja toimitamme ne autokannelle, ajoneuvon viereen " vaiko sellainen, joka kääntyy vain merellä eikä mitää Tax-free myyntiä tapahdu? Häiritsee ajatus jostain 12e edestakaisesta matkasta sisältäen auton, jos Tallink Siljalla ovat sen 80e. Miniristeily Finlandialla - Eckerö Line. Onko sallittua tilata Latviasta viinakset Tallinnaan, ja hakea ne Tallinnasta sitten itse?

Meinaan vaan, kun alkoholiverot nousevat heinäkuussa Virossa, niin joku kuriirihan voisi hyvin toimittaa viinat Tallinnaan, niin sitten voisin itse ne hakea sieltä.

Mietin vaan, että onko Viron tulli mitä mieltä tästä ts. Latviasta Viroon toimitetuista viinoista Jotenkin tuntuu, että tuskin ovat yhtä nihkeitä kuin Suomen tullissa Koskahan ensimmäiset laivayhtiöt alkaa tekemään päiväristeilyjä Latviaan? Voi olla kohta kova kysyntä. Ei nyt ihan päiväristeily, mutta onhan noita jo nyt.

Onko nyt niin paska säkä, että kun menee 1. Onko uus laki siis voimassa heti 1. SuperAlko muistaakseni ainakin ilmoitti, etteivät nosta hintoja vielä tänä vuonna. SuperAlko ei nosta oluen hintaa kesällä — Suomalaisten suosikkikauppa ei vie veronkorotuksia hintoihin. Huh, olipas lähellä, että tarttee käydä Latvian puolella. Nyt voi senkin ajan käyttää happamaan. Ei mennyt Virosta viinan hakeminen niin kuin strömsössä. Menomatkalla bongasin Tax Freestä Bulmers-salkut tarjouksessa.

Sillä ajatuksella ettei niitä välttämättä ole lainkaan Virossa, kysyin Viking Linen henkilökunnalta että kai niitä saa myös paluumatkalla toisesta Vikingin laivasta. Ei tarjoushintaan eikä muutenkaan.

Eikä niitä siellä Superalkossakaan ollut. Laiva oli myös myöhässä aikataulustaan, jonka vuoksi etukäteen ostettu bussilippu Viking Linen Katajanokan terminaalilta Turkuun oli hyödytön, bussi oli lähtenyt jo ennen kuin laiva lopulta saapui myöhässä satamaan ja ei, ei ollut kelistä kiinni, koko päivän oli ollut hyvä sää. Jo lähtö Virosta tapahtui myöhässä. Piti ostaa sitten HSL: Myös loppuillan aikataulut tietenkin kusivat, koska eihän niitä busseja Helsingistä Turkuun nyt ihan joka minuutti lähde, vaan noin tunnin välein.

Viikkarin näkemys sopivasta "korvauksesta" tuosta härdellistä on "ilmainen risteilylahjakortti" tavanomaisin rajoituksin, eli ihan samanlainen mitä tulee joka tuutista muutenkin jatkuvasti ilmaiseksi. Ei puhettakaan hukkaan menneen bussilipun, saati sitten uuden bussilipun tai taksimatkan korvaamisesta tai mistään muustakaan. Eikö Virossa noussutkaan alkoholin hinta?

Viinaralli siirtymässä Virosta Latviaan - viinakauppa varautuu suomalaisten rynnistykseen. Se olisi lähiaikoina taas käytävä täydentämässä kalja- ja kuivasiideri varastoa ennen vuodenvaihteen hinnankorotusta. Noita tarjoavat Tallinkilla 52e edestakaisin " ostosmatkoin " jossa "autoa ei voi ajaa maihin " vaan se on jossain autotallissa, mihin joidenkin muiden lähteiden mukaan pääsee kesken matkan.

Voiko omaa autoa esim. Olen olettanut että autokansille ei saisi mennä jos tulee jotain isompaa merenkäyntiä niin autot voi liikkua? Paljon tilaahan tuolla olisi käytössä jos sinne saa mennä. Muutenkin tosi outoa että viro korottaa veroa kun luulis olevan ihan unelmaasemassa kun turistit kantaa verorahaa selkä vääränä ja hoidattaa kirroosinsa omassa maassa.

Tulin juuri tuolta megastarin ostosmatkalta. Hinnat kutakuinkin samat tilauskannassa, kuin shuttle car shopissa.

. ...

Scroll to top