Treffit upea pillu

treffit upea pillu

Miehet hakee siel pelkkää panoseuraa et jos haluut pitemmän suhteen niin älä etsi sieltä mitään. En usko että tällaisella vanhalla naakalla on mitään realistisia mahdollisuuksia enää muuhun kuin pelkkään seksisuhteeseen.

Onneksi sain edes yhdet onnistuneet s-treffit AS: Parempi sekin kuin ei mitään. No vanhako sitten olet? Mä lähden sun kaa seksitreffeille. Enkä ole edes mikään juoppo tai varattu. Olen jo vuotias, eli ihan ikäloppu muumio. Oletko varma että nousee tällaiselle? Olen aika herkkä et taatusti seisoo jo suutelustakin jo, et ei ole mitään ongelmaa. Ja halujakin löytyy yllin kyllin.

Ja sinä olet todennäköisesti jostain Inarista tai Naantalista? Joudut vissiin tyytymään nyt oman kylän miehiisi. Vaikka tämä onkin vanha viesti jo niin kokeilempahan onneani silti Mites sulla Tuula on noin huono säkä käynyt AS: Mä olen sua vuoden vanhempi ja miehiä on jonossa AS: Tykkään nuoremmista miehistä, ja todellakin vientiä on! Treffiä pukkaisi vaikka joka päivä: D Tuon kautta olen tavannut monet miehet ja jokainen on kyllä ilmestynyt treffeille ja homma jatkunut siitä seksiin ja uusintapyyntö tulee heti.

Kyllä vientiä on ja hyviä miehiä! Olen kai niin ruma että miehet eivät uskalla tulla edes treffipaikalle. Vain yksi on uskaltanut tulla mutta hän olikin sellainen pitkä korsto joka uskaltaa mitä vaan. Ja tuo uusintapyyntö kertoo siitä että olet hyväpilluinen. Kukaan ei halua uusintaa minun kanssani, olen siis huonopilluinen. En saa siis muuta kuin kertakäyttöisiä irtomunia.

Uutta vaan peliin ja uusia ehdotuksia Tuon sivuston kautta kukaan ei ole tehnyt ohareita mulle, enkä ole kaikille edes lähettänyt kasvokuvaani. Onnea peliin ja nyt Alastonsuomeen: Sulla on varmasti niin upea vartalo ja isot rinnat etteivät miehet voi vastustaa sinua.

Minä olen ihan muodoton lauta. Sua olis kyllä varmaan ihana rakastella. Voi V voiko kukaan olla noin idiootti? Että ihan alaston Suomi kautta treffeille Kyllä näkee näistäkin vastauksista tässä ketjussa. Täynnä joitakin epätoivoisten ääliöiden kommentteja Te ja koko tälläinen kategoria kuuluttekin sinne huorailemaan alaston palstoille! Tervemenoa ja pysykää siellä. Saan silloin tällöin treffeillä kehuja ulkonäöstäni ja olen mielestäni muutenkin ihan hyvä tyyppi, mutta ei vaan tärppää.

Suhteeni ovat kariutuneet siihen, että nainen ei halua jatkaa. Alkaa tuntua epätodennäköiseltä, että löytäisin parisuhdetta sopivan naisen kanssa. Kelpuuttaisin varmaan myös säännöllisen seksisuhteen, jos vain löytäisin semmoisen. Irtojuttuja en enää viitsi harrastaa. Alaston Suomi ei varmaan ole miehelle hyvä paikka etsiä?

Voisin kuvitella, että siellä on paljon miehiä ja tosi vähän naisia. Samasta ongelmasta kärsivä jonkin verran nuorempi mies. Mikään paikka netissä ei ole miehelle hyvä ettiä seuraa! Moi Tuula, Kävin juuri eilen alastonsuomi sivuilla ja ajattelin tehdä sinne oman profiilin ihan kasvokuvan kanssa, mutta jännitän vielä. En siis ole hakemassa seksiseuraa vaan oikeaa suhdetta naisen kanssa, joka johtaisi oikeasti johonkin.

Jos laitat itsestäsi alastonkuvan, saatan pettyä, koska haluan oikeasti nähdä luonnollisen kuvasi. Käynkö siis tekemässä profiilin? Olisiko se sitten se oikea paikka? Kaikki konstit kannattaa käyttää jos etsii tosissaan suhdetta, eihän sitä koskaan tiedä mistä tärppää. Kannattaa sitten heti ilmoittaa siinä profiilissa missä mielessä olet liikkeellä ettei tule väärinkäsityksiä. Alaston Suomi-sivusto on täysin sairas.

Itse laitoin sinne ilmoituksen ja oman kuvankin. Sivuillla ei käynyt kuin homomiehiä katsomassa ja olipa joku ääliö lähettänyt tekstiviestinkin, jossa luki musta lista.

Siis kaiken lisäksi loukataan toista syvästi, vaikkei ole tehnyt mitään pahaa. Laitoin sitten väliaikaisesti netistä löytämäni kuvan. Kas kummaa heti oli kuva ja koko ilmoitus poistettu koko palvelusta. Kun kerta itse on niin ruma ettei sinne kelpaa kuin haukuttavaksi, eipä siellä voi olla. Pitäköön runkkarit omat sivunsa, itse en sinne koskaan mene loukattavaksi.

Sivultolta pois pääseminen on tehty kovin vaikeaksi. Siten helpointa on pistää sivuilleen netistä otettu kuva. Aina joku runkkari sen ilmiantaa.

Siellä on kyyliä jotka päivittäin syynäävät kuvia. Näin kuitenkin sieltä pääse nopeimmin pois. Itsekin sinne aikoinaan pistin kuvani. Kukaan nainen ei koskaan käynyt sivuillani. Sen sijaan homomiehet ja rinttihunkkarit kävivät.

Ilmaiseksi siellä ei saanut tehdä mitään. Joku rinttihunkkari lähetti sitten ala-arvoisen tekstiviestin, jossa luki mustalista. En tehnyt siellä koskaan mitään epäkohteliasta enkä arvostellut muita. Minua siis voitiin ala-arvoisesti arvostella. Siihen ei kukaan puuttunut. Minusta tällainen tyyppi sieltä olisi pitänyt heittää ulos. En voinut tehdä muuta kuin halusin sieltä nopeasti pois. Siispä vaihdoin kuvani tilalle netistä otetun kuvan.

Pian joku rinttihunkkari ilmiantoi ja pääsin pois siltä sivustolta nopeasti. Minä siis olinkin se suuri rikollinen sillä sivustolla. Tällaisiin sivustoihin pitäisi jonkun viranomaisen puuttua kovalla kädellä. Ihan säälittää miesten markkinat as: Mutta raaka totuus on, että as: Siinä saa olla aikamoinen ruuneberg pyykkilautavatsoineen ja norsunkärsä puntissa, että saa jonkinlaisen huomion tuolla.

Kun taas vastaavasti, jos naisella on postimerkin kokoinen suttuinen kuva persiistä, niin kommentit miehiltä ovat naurettavia: Mä olin tuolla sivustolla vajaa pari vuotta ja löysin sieltä ihanan miehen ja hyvän suhteen. Joskus voi näinkin käydä. Moi Tuula, Miten joku mies ei uskalla tulla sovituille treffeille, ihmettelen tosissaan mokomaa. Jopa hyvät käyttäytymis-säännöt edellyttävät tapaamista, jos niin on sovittu.

On alastoman kautta monikin pari mennyt yhteen ja joillain jopa lapsia suhteessa mikä on alkanut as: Kilpailu todella on kovaa ja tarvii olla aika hyvin sana hallussa että erotut massasta jos sittenkään.

Naisille seksiseuraa kuopiossa 28v mies. Kävin neljä kertaa treffeillä AS: Kahdesta tuli täysin valheellinen käsitys kuvien perusteella. En tiedä oliko vanhoja kuvia, vai miten piilottivat kymmeniä kiloja kuvistaan. Kahdella muulla oli rehelliset kuvat, mutta ei kemiat kovin hyvin kohdanneet. Näistä toista tapailin hetken. Olen estoton ja avoin, olethan sinäkin? Kaipaisin just nyt todella villiä seksiä ja ihanaa kiimakyrpää!

Olen mehukkaan muhkea nainen joka ei saa suhteessa enään seksiä, annatko sinä? Muodokas 21v maalaistyttö etsii kaveria peuhaamaan.. Jos osaat riisuu rintsikat ja haluut ottaa mut monta kertaa, niin oon sun.. ELLA oma viestisi numeroon 2,5e tai numeroon 1,9e. Mä haluan ottaa sitä joka reikään. Kiihottaa ajatus miehestä joka jaksaa ja uskaltaa nauttia vaikka koko yön.

Ja nuoremmat miehethän ovat yleensä sellaisia ; Kokemattomuuskaan ei haittaa, voisin kuvitella että kokemattomalla vasta haluja riittääkin kunhan vain pääsee alkuun. Tältä linjalta löydät juuri sellaista naisseuraa jota juuri nyt tarvitset.. Oon muodokas mutta hoikka, viisikymppinen blondi ja etsin sua seksy ja mukavan rento mies, ota yhteyttä niin pidetään hauskaa.

Auto on alla joten koko suomi! KISU ja vastauksesi ilmoitukseen. Lähetä viesti numeroon 1,9e tai numeroon 2,5e. Haluttaisko sua ajaa koko yö..? Mun on kyl tosi pienet paikat, mut laitetaan sit liukkarii: Jos haluut mua, niin soita numeroon ja näppäile mun ilmoitusnumero Vaalea, notkea ja seksikäs herkkupeppu valmiina ottamaan sut huolelliseen käsittelyyn.

ESSI22 ja vastauksesi ilmoitukseen.

. SUOMI  TREFFIT VRK SÄÄ BARCELONA

TIGHT ASS SEX SEKSIPUHELIN

KATRI ja viestisi nroon 2. Kiimaisen naisen tekis mieli vähän sekstailla. Ota yhteyttä rouvat villinä nauh Julkaistu: Ootko jo terassilla käynyt tai jossain kesäisessä tapahtumassa? Etsin kiihkeää seuraa, toteutetaan toistemme fantasiat yhdessä! Olen estoton ja avoin, olethan sinäkin? Kaipaisin just nyt todella villiä seksiä ja ihanaa kiimakyrpää!

Olen mehukkaan muhkea nainen joka ei saa suhteessa enään seksiä, annatko sinä? Muodokas 21v maalaistyttö etsii kaveria peuhaamaan.. Jos osaat riisuu rintsikat ja haluut ottaa mut monta kertaa, niin oon sun.. ELLA oma viestisi numeroon 2,5e tai numeroon 1,9e. Mä haluan ottaa sitä joka reikään. Kiihottaa ajatus miehestä joka jaksaa ja uskaltaa nauttia vaikka koko yön. Ja nuoremmat miehethän ovat yleensä sellaisia ; Kokemattomuuskaan ei haittaa, voisin kuvitella että kokemattomalla vasta haluja riittääkin kunhan vain pääsee alkuun.

Tältä linjalta löydät juuri sellaista naisseuraa jota juuri nyt tarvitset.. Oon muodokas mutta hoikka, viisikymppinen blondi ja etsin sua seksy ja mukavan rento mies, ota yhteyttä niin pidetään hauskaa.

Auto on alla joten koko suomi! KISU ja vastauksesi ilmoitukseen. Lähetä viesti numeroon 1,9e tai numeroon 2,5e. Kaikki konstit kannattaa käyttää jos etsii tosissaan suhdetta, eihän sitä koskaan tiedä mistä tärppää. Kannattaa sitten heti ilmoittaa siinä profiilissa missä mielessä olet liikkeellä ettei tule väärinkäsityksiä. Alaston Suomi-sivusto on täysin sairas. Itse laitoin sinne ilmoituksen ja oman kuvankin.

Sivuillla ei käynyt kuin homomiehiä katsomassa ja olipa joku ääliö lähettänyt tekstiviestinkin, jossa luki musta lista. Siis kaiken lisäksi loukataan toista syvästi, vaikkei ole tehnyt mitään pahaa. Laitoin sitten väliaikaisesti netistä löytämäni kuvan. Kas kummaa heti oli kuva ja koko ilmoitus poistettu koko palvelusta.

Kun kerta itse on niin ruma ettei sinne kelpaa kuin haukuttavaksi, eipä siellä voi olla. Pitäköön runkkarit omat sivunsa, itse en sinne koskaan mene loukattavaksi. Sivultolta pois pääseminen on tehty kovin vaikeaksi. Siten helpointa on pistää sivuilleen netistä otettu kuva. Aina joku runkkari sen ilmiantaa. Siellä on kyyliä jotka päivittäin syynäävät kuvia.

Näin kuitenkin sieltä pääse nopeimmin pois. Itsekin sinne aikoinaan pistin kuvani. Kukaan nainen ei koskaan käynyt sivuillani. Sen sijaan homomiehet ja rinttihunkkarit kävivät.

Ilmaiseksi siellä ei saanut tehdä mitään. Joku rinttihunkkari lähetti sitten ala-arvoisen tekstiviestin, jossa luki mustalista. En tehnyt siellä koskaan mitään epäkohteliasta enkä arvostellut muita.

Minua siis voitiin ala-arvoisesti arvostella. Siihen ei kukaan puuttunut. Minusta tällainen tyyppi sieltä olisi pitänyt heittää ulos. En voinut tehdä muuta kuin halusin sieltä nopeasti pois. Siispä vaihdoin kuvani tilalle netistä otetun kuvan. Pian joku rinttihunkkari ilmiantoi ja pääsin pois siltä sivustolta nopeasti.

Minä siis olinkin se suuri rikollinen sillä sivustolla. Tällaisiin sivustoihin pitäisi jonkun viranomaisen puuttua kovalla kädellä. Ihan säälittää miesten markkinat as: Mutta raaka totuus on, että as: Siinä saa olla aikamoinen ruuneberg pyykkilautavatsoineen ja norsunkärsä puntissa, että saa jonkinlaisen huomion tuolla.

Kun taas vastaavasti, jos naisella on postimerkin kokoinen suttuinen kuva persiistä, niin kommentit miehiltä ovat naurettavia: Mä olin tuolla sivustolla vajaa pari vuotta ja löysin sieltä ihanan miehen ja hyvän suhteen. Joskus voi näinkin käydä. Moi Tuula, Miten joku mies ei uskalla tulla sovituille treffeille, ihmettelen tosissaan mokomaa. Jopa hyvät käyttäytymis-säännöt edellyttävät tapaamista, jos niin on sovittu.

On alastoman kautta monikin pari mennyt yhteen ja joillain jopa lapsia suhteessa mikä on alkanut as: Kilpailu todella on kovaa ja tarvii olla aika hyvin sana hallussa että erotut massasta jos sittenkään. Naisille seksiseuraa kuopiossa 28v mies. Kävin neljä kertaa treffeillä AS: Kahdesta tuli täysin valheellinen käsitys kuvien perusteella. En tiedä oliko vanhoja kuvia, vai miten piilottivat kymmeniä kiloja kuvistaan.

Kahdella muulla oli rehelliset kuvat, mutta ei kemiat kovin hyvin kohdanneet. Näistä toista tapailin hetken. Yleisesti sen paikan viestien ja kommenttien perusteella tuntuu siltä että suurin osa käyttäjistä siellä taitaa olla todellisia idiootteja. Ehkä siis itsekin olen sellainen. He saavat ihan kapakoistakin seuraa.. Moi Tuula-neiti, harmi ja törkeätä, jos miehet tekee ohareita. Minä, siis nainen, olin eilen as: Vastassa oli fiksu pukumies, jonka kanssa nyt sovittu ne varsinaiset "treffit" huomiselle.

Täytyy osata valita kirjoituksien ja puhelimessa puhutun ulosannin perusteella, millainen siellä toisessa päässä on. Ihan kuten ulkomaailmassakin, on netin yhteisöissä monenkirjava kattaus ihmisiä. En enää ole aktiivinen AS. Samoin niitä vähemmän fiksuja. Jokaisella on omat motiivinsa olla siellä. Ja kyllä, osa väestä voi olla vakavalla mielellä liikkeellä jopa tuollaisella sivustolla. Jos seksuaalisuus on tärkeää, tai ihmisellä on kenties erikoisempia suuntauksia seksin suhteen, on helpompi etsiä sopivia ihmisiä sen perusteella tuollaiselta sivustolta kuin käydä 20 henkilön kanssa viisillä "normitreffeillä" ja sitten alkaa kyselemään "tykkäätkös muuten sidontajutuista?

Kuriositeettina kerrottakoon, että olen mies. Homojen määrä siellä etoo.. Haluaisin, että omat kuvat saisi rajata vain naisille. Ällöttää, että ani harva nainen käy vilkaisemassa kuvia, mutta kikkelikallet ovat ihan innoissaan. Heille riittäisi varmaan korvanipukka ja kävijöitä riittäisi. Kyllä minuakin etoi se homojen määrä alastonsuomessa. Harva nainen kävi vilkaisemassa kuvia, mielestäni tuon sivuston nimi on paremminkin homosuomi.

Mutta eikö tuo jo kerro sen että alastonsuomessa olevilla naisilla ei ole ihan kaikki inkkarit kanootissa,. Tämä on tullu AS jutuista selväksi pelkästään juttuja lukemalla, ilman sivuille kirjautumista: Tuntuu olevan valta osa "miehistä" täysin pihalla todellisuudesta, saati vastakkaisen sukupuolen ajatus maailmasta. Mutta paras vinkki on tosiaan tämä: Pihalle kuulemma lentää samantien Joo, Alastonsuomesta voi varmaan seksiseuraa löytää yhtä lailla kuin Suomi Sitä paitsi Suomi24 on seksiseuran hakemiseen vähän jännittävämpi paikka kun ei ole sitä toisen henkilön varustusta liikaa saanut töllistellä etukäteen.

Tämä on tietysti makuasia. Itse en ole edes seksitreffeille ikinä lähtenyt, jos jossakin vaiheessa keskustelua on hirveän suoraan tullut jotain epäasiallisuuksia tai seksuaalisia ehdotuksia. Tällä hetkellä haen pareista ja naisista seuraa mieheni kanssa ja helposti treffit on saatu järjestymään ja kivaa on ollut. Eli ihan ihmisiäkin siellä joukossa on. Mutta aina se karvat nostaa pystyyn jos tuntuu siltä, että viestien pointtina on nettivälitteisen kiihoituksen aikaansaaminen ennemmin kuin live-treffien järkkäys.

Alastoman suomen kautta treffeille menossa on varmaan vaikeinta luottaa että toinen on tosissaan ja tulee treffeille puhtain aikein.

Parasta varmasti olisi että kumpikaan ei mainitse Alastonta suomea vaan olisi niin kuin tavattaisiin muuten vain. Mutta eihän sitä tiedä vaikka kaksi itsensä paljastamisesta nauttivaa löytäisi toisensa ja lempi leimahtaisi: Outoa, miksi mies tekisi oharin? Minä teen aina sen mitä on sovittu, eihän oharissa ole mitään järkeä. Seksi tulee vasta kun tuntee toisen ihmisen, silloin tietää mistä hän myös nauttii.

Epäröivät tyypit tekee oharit. Treffit on yhtä tai vieläkin hankalampi kuin työhaastattelu. Oharisteja on lienee myös naisissa. Ollaan saatu yli 50 kimppapariskuntaa alastonsuomi. Pareille erittäin jees, sinkkumiehiä aivan liikaa Varsinkin jos ihastuu ja olette tavanneet hyvässä hengessä ja toinenkin on kertonut kiinnostuvansa.

Ei ole kiva kun toisen tilapäivityksessä etitäänkin sutinaa ja miestä. Kerran olen onnistunut sopimaan treffit sitä kautta. Paremmin on kyllä onnistanut ihan tavallisilla treffisivustoilla. Oharit on vielä omalla kohdalla kokematta. Ehkä on sitten vaan käynyt hyvä tuuri. Kaikki ovat aina ilmaantuneet paikalle, eikä kukaan ole ainakaan mitään räikeitä valheita kertonut itsestään ennen tapaamista. Valitettavasti vähän joka sivustoilta löytyy oharijengiä ja sitten myös ok porukkaa

: Treffit upea pillu

Synnytys porno hieronta matinkylä 81
Treffit upea pillu Free meet sexy treffit
Treffit upea pillu Tässä viimeksi sivuille lisätyt videoherkut. Ollaan saatu yli 50 kimppapariskuntaa alastonsuomi. Uutta vaan peliin ja uusia ehdotuksia Kelpuuttaisin varmaan myös säännöllisen seksisuhteen, jos vain löytäisin semmoisen. Kukaan nainen ei koskaan käynyt sivuillani. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?
Treffit upea pillu 381
Treffit upea pillu Pornotarinat massage oil milf

Pornotähtiä, radical videoita, erikoisuuksia, jenkkiherkkuja.. Olen vähän kypsempi ja todella kuuma pakkaus! Kosteaa ja kuuma pilluni haluaa tehdä sulle hyvää, soitta kulta.. Mun numero tai Julkaistu: Mehevät munkit ja kostea piirakka ; Läh: KATRI ja viestisi nroon 2. Kiimaisen naisen tekis mieli vähän sekstailla. Ota yhteyttä rouvat villinä nauh Julkaistu: Ootko jo terassilla käynyt tai jossain kesäisessä tapahtumassa?

Etsin kiihkeää seuraa, toteutetaan toistemme fantasiat yhdessä! Olen estoton ja avoin, olethan sinäkin? Kaipaisin just nyt todella villiä seksiä ja ihanaa kiimakyrpää! Olen mehukkaan muhkea nainen joka ei saa suhteessa enään seksiä, annatko sinä? Muodokas 21v maalaistyttö etsii kaveria peuhaamaan.. Jos osaat riisuu rintsikat ja haluut ottaa mut monta kertaa, niin oon sun..

ELLA oma viestisi numeroon 2,5e tai numeroon 1,9e. Mä haluan ottaa sitä joka reikään. Kiihottaa ajatus miehestä joka jaksaa ja uskaltaa nauttia vaikka koko yön. Ja nuoremmat miehethän ovat yleensä sellaisia ; Kokemattomuuskaan ei haittaa, voisin kuvitella että kokemattomalla vasta haluja riittääkin kunhan vain pääsee alkuun. Ilmaiseksi siellä ei saanut tehdä mitään. Joku rinttihunkkari lähetti sitten ala-arvoisen tekstiviestin, jossa luki mustalista.

En tehnyt siellä koskaan mitään epäkohteliasta enkä arvostellut muita. Minua siis voitiin ala-arvoisesti arvostella. Siihen ei kukaan puuttunut. Minusta tällainen tyyppi sieltä olisi pitänyt heittää ulos. En voinut tehdä muuta kuin halusin sieltä nopeasti pois. Siispä vaihdoin kuvani tilalle netistä otetun kuvan. Pian joku rinttihunkkari ilmiantoi ja pääsin pois siltä sivustolta nopeasti. Minä siis olinkin se suuri rikollinen sillä sivustolla. Tällaisiin sivustoihin pitäisi jonkun viranomaisen puuttua kovalla kädellä.

Ihan säälittää miesten markkinat as: Mutta raaka totuus on, että as: Siinä saa olla aikamoinen ruuneberg pyykkilautavatsoineen ja norsunkärsä puntissa, että saa jonkinlaisen huomion tuolla. Kun taas vastaavasti, jos naisella on postimerkin kokoinen suttuinen kuva persiistä, niin kommentit miehiltä ovat naurettavia: Mä olin tuolla sivustolla vajaa pari vuotta ja löysin sieltä ihanan miehen ja hyvän suhteen.

Joskus voi näinkin käydä. Moi Tuula, Miten joku mies ei uskalla tulla sovituille treffeille, ihmettelen tosissaan mokomaa. Jopa hyvät käyttäytymis-säännöt edellyttävät tapaamista, jos niin on sovittu. On alastoman kautta monikin pari mennyt yhteen ja joillain jopa lapsia suhteessa mikä on alkanut as: Kilpailu todella on kovaa ja tarvii olla aika hyvin sana hallussa että erotut massasta jos sittenkään.

Naisille seksiseuraa kuopiossa 28v mies. Kävin neljä kertaa treffeillä AS: Kahdesta tuli täysin valheellinen käsitys kuvien perusteella. En tiedä oliko vanhoja kuvia, vai miten piilottivat kymmeniä kiloja kuvistaan. Kahdella muulla oli rehelliset kuvat, mutta ei kemiat kovin hyvin kohdanneet. Näistä toista tapailin hetken. Yleisesti sen paikan viestien ja kommenttien perusteella tuntuu siltä että suurin osa käyttäjistä siellä taitaa olla todellisia idiootteja.

Ehkä siis itsekin olen sellainen. He saavat ihan kapakoistakin seuraa.. Moi Tuula-neiti, harmi ja törkeätä, jos miehet tekee ohareita. Minä, siis nainen, olin eilen as: Vastassa oli fiksu pukumies, jonka kanssa nyt sovittu ne varsinaiset "treffit" huomiselle.

Täytyy osata valita kirjoituksien ja puhelimessa puhutun ulosannin perusteella, millainen siellä toisessa päässä on. Ihan kuten ulkomaailmassakin, on netin yhteisöissä monenkirjava kattaus ihmisiä. En enää ole aktiivinen AS. Samoin niitä vähemmän fiksuja. Jokaisella on omat motiivinsa olla siellä. Ja kyllä, osa väestä voi olla vakavalla mielellä liikkeellä jopa tuollaisella sivustolla.

Jos seksuaalisuus on tärkeää, tai ihmisellä on kenties erikoisempia suuntauksia seksin suhteen, on helpompi etsiä sopivia ihmisiä sen perusteella tuollaiselta sivustolta kuin käydä 20 henkilön kanssa viisillä "normitreffeillä" ja sitten alkaa kyselemään "tykkäätkös muuten sidontajutuista?

Kuriositeettina kerrottakoon, että olen mies. Homojen määrä siellä etoo.. Haluaisin, että omat kuvat saisi rajata vain naisille. Ällöttää, että ani harva nainen käy vilkaisemassa kuvia, mutta kikkelikallet ovat ihan innoissaan. Heille riittäisi varmaan korvanipukka ja kävijöitä riittäisi. Kyllä minuakin etoi se homojen määrä alastonsuomessa. Harva nainen kävi vilkaisemassa kuvia, mielestäni tuon sivuston nimi on paremminkin homosuomi.

Mutta eikö tuo jo kerro sen että alastonsuomessa olevilla naisilla ei ole ihan kaikki inkkarit kanootissa,. Tämä on tullu AS jutuista selväksi pelkästään juttuja lukemalla, ilman sivuille kirjautumista: Tuntuu olevan valta osa "miehistä" täysin pihalla todellisuudesta, saati vastakkaisen sukupuolen ajatus maailmasta.

Mutta paras vinkki on tosiaan tämä: Pihalle kuulemma lentää samantien Joo, Alastonsuomesta voi varmaan seksiseuraa löytää yhtä lailla kuin Suomi Sitä paitsi Suomi24 on seksiseuran hakemiseen vähän jännittävämpi paikka kun ei ole sitä toisen henkilön varustusta liikaa saanut töllistellä etukäteen. Tämä on tietysti makuasia. Itse en ole edes seksitreffeille ikinä lähtenyt, jos jossakin vaiheessa keskustelua on hirveän suoraan tullut jotain epäasiallisuuksia tai seksuaalisia ehdotuksia.

Tällä hetkellä haen pareista ja naisista seuraa mieheni kanssa ja helposti treffit on saatu järjestymään ja kivaa on ollut. Eli ihan ihmisiäkin siellä joukossa on.

Mutta aina se karvat nostaa pystyyn jos tuntuu siltä, että viestien pointtina on nettivälitteisen kiihoituksen aikaansaaminen ennemmin kuin live-treffien järkkäys. Alastoman suomen kautta treffeille menossa on varmaan vaikeinta luottaa että toinen on tosissaan ja tulee treffeille puhtain aikein. Parasta varmasti olisi että kumpikaan ei mainitse Alastonta suomea vaan olisi niin kuin tavattaisiin muuten vain. Mutta eihän sitä tiedä vaikka kaksi itsensä paljastamisesta nauttivaa löytäisi toisensa ja lempi leimahtaisi: Outoa, miksi mies tekisi oharin?

Minä teen aina sen mitä on sovittu, eihän oharissa ole mitään järkeä. Seksi tulee vasta kun tuntee toisen ihmisen, silloin tietää mistä hän myös nauttii. Epäröivät tyypit tekee oharit. Treffit on yhtä tai vieläkin hankalampi kuin työhaastattelu. Oharisteja on lienee myös naisissa. Ollaan saatu yli 50 kimppapariskuntaa alastonsuomi. Pareille erittäin jees, sinkkumiehiä aivan liikaa Varsinkin jos ihastuu ja olette tavanneet hyvässä hengessä ja toinenkin on kertonut kiinnostuvansa.

Ei ole kiva kun toisen tilapäivityksessä etitäänkin sutinaa ja miestä. Kerran olen onnistunut sopimaan treffit sitä kautta. Paremmin on kyllä onnistanut ihan tavallisilla treffisivustoilla. Oharit on vielä omalla kohdalla kokematta. Ehkä on sitten vaan käynyt hyvä tuuri. Kaikki ovat aina ilmaantuneet paikalle, eikä kukaan ole ainakaan mitään räikeitä valheita kertonut itsestään ennen tapaamista.

Valitettavasti vähän joka sivustoilta löytyy oharijengiä ja sitten myös ok porukkaa Itse en ole ikinä sortunut ohareihin Jos kaipaat rehtiä,soita Muuten ei kannata soittaa. Mulla on kokemusta ei ehkä niinkään treffijutuissa mutta asiakkaita olen saanut AS: Kaikki on muistaakseni saapuneet ihan ajallaan sovitulle paikalle.

Voi olla että kun yleensä netissä ollaan anonyyminä niin semmonen kiusanteko on sitten helpompaa ja sitä sitten tehdään sen kummemmin ajattelematta, luulen Nyt pitäs löytää joku kiva estoton kesäkissa. Tule miehesi kanssa Keski-Suomeen!! Olaan alasti vailla seksiä! Naisten on tuoltakin helpompi löytää seuraa kuten muualtakin. Nuo naiset Alaston Suomessa ovat vaan vähän reppanoita. Huonon itsetunnon omaavia huomiohuoria. Naiset laittavat sinne rivoja kuvia itsestään ja epätoivoiset miehet kehuvat kuvia ja yrittävät vongata seuraa.

Kyllähän se kohottaa naisen itsetuntoa kun on aina paljon miehiä kehumassa tavaran ulkonäköä. Tosiasiassa en ole nähnyt siellä ainuttakaan negatiivstiä kommennttia vaikka värkki olisi kuinka ruma Miehet, joilla on normimittaa isompi kalu laittavat siitä kuvankin esille. Normikokoisen omaavat ja myös pienemmällä työkalulla varustetut jättävät kalunsa esittelemättä.

Pitäisikö kuitenki ajatella kokonaisuutta? Jos itsetunto on kovin huono ei tuosta saa kuin hetken avun sille.

EROOTTINEN HIERONTA NAISELLE SPERMAT SUUHUN

Scroll to top